Faceți căutări pe acest blog

vineri, 24 decembrie 2010

Vine Mos Craciun !

Joaca-te alaturi de Mos Craciun !

Ai caciula si fularul la indemana? Mos Craciun s-a impotmolit cu sania in zapada si Doamna Craciun iti cere ajutorul: trebuie sa-i duci niste praf magic pentru a urni sania din loc, ca sa imparta darurile in noaptea de Craciun. Insa sunt atat de multi copii si Mosul este in intarziere, asa ca te roaga pe tine sa duci cadourile in Orasul Zapezilor. Dar atentie: trebuie sa urmezi intocmai harta si sa fii atent sa lasi cadoul potrivit la adresa corecta. Dupa care ajuta-l pe Mos Craciun sa-si puna in ordine albumul de familie. In poze s-au ratacit niste personaje cam ciudate. Fa-le sa dispara! Impodobeste bradul cat mai frumos alegand ornamentele potrivite, fii istet si gaseste drumul corect prin labiriturile intortocheate, testeaza-ti agerimea punand jucariile in ordinea indicata, iar daca rezolvi corect jocurile puzzle vei afla povestea zapezii si a ghiocelului. Pentru cei dragi iti poti crea propriile felicitari. Listeaza-le si ofera-le cadou de sarbatori. Mai mult, ii poti scrie o scrisoare lui Mos Craciun, pentru a-l pune in tema cu faptele bune si succesele tale din anul acesta. Apoi, paseste alaturi de Maria si de Iosif pe drumul catre Betleem, pentru a lua parte la nasterea pruncului Iisus. Vei afla cine a fost Mos Nicolae, intr-o poveste adevarata despre dragoste si darnicie.

Dar oare de ce sarbatorim Craciunul pe 25 Decembrie? Cine este Mosul, de unde vine traditia impodobirii bradului, de ce cantam colinde si daruim cadouri de Craciun? Cum se sarbatoreste Craciunul in...Africa, de exemplu? Afla raspunsurile rasfoind enciclopedia de pe CD.

Cuprins CD :

Povestea animata despre Craciun
Povestea animata despre Mos Nicolae
Enciclopedie
De ce sarbatorim Craciunul pe 25 Decembrie?
De unde traditia împodobirii bradului?
De unde vine Mos Craciun?
De unde vin darurile de Craciun?
Ce cadouri putem face celor dragi?
Ii putem scrie lui Mos Craciun?
De unde vin colindele de Craciun?
Craciunul în lume. Curiozitati
Jocuri
Aranjeaza cadourile
Joc de memorie
Scrisoare pentru Mos Craciun
Felicitari & scrisori
Hai sa coloram
Puzzle & povestea zapezii
Sa impodobim pomul de Craciun
Albumul lui Mos Craciun
Ajuta-l pe Mos Craciun
Mosul pregateste cadourile
Mos Craciun pune cadourile in saci

Pentru instalarea pe PC folositi programe cum ar fi daemon tools, alchool 120 %, etc, sau ''ardeti'' imaginea pe un cd folosind nero sau alte programe de inscriptionat cd-uri.




http://www.fileserve.com/file/Rb4V5KD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu