Faceți căutări pe acest blog

vineri, 28 ianuarie 2011

Gradinile suspendate ale Semiramidei [pc game]


Regele Babilonului, Nabucodonosor, este tare necajit fiindca nu-si gaseste regina visata. Ea trebuie sa fie curata la suflet, caci el se foloseste de un truc pentru a da la iveala orice urma de rautate. Dintre toate printesele din lume, Nabucodonosor isi alege de sotie o fata simpla, pe nume Semiramida. Din dragoste pentru regina lui, el construieste in plin desert o imensa gradina in trepte. Minunata legenda este pusa in scena cu ajutorul animatiei 3D.
Cat este legenda si cat realitate, aflati in rubrica "Adevar istoric" . Si, daca tot am patruns in fascinanta epoca a Antichitatii, stiti care sunt cele sapte minuni ale lumii si de cine au fost construite?
Daca nu le stiti sau poate le-ati uitat, cititi-le acum, pentru ca altfel nu veti putea alege raspunsurile corecte la intrebari; iar daca v-a placut povestea, va va face placere sa colorati cateva planse cu imagini din film, sa ordonati secventele respectand firul narativ sau sa recompuneti chipul celor doi indragostiti din aproape 200 de piese puzzle. In rest, mai completati o integrama, mai jucati un joc de memorie... 




http://www.filesonic.com/file/65761069/Semiramida.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/hup3z3V

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu