Faceți căutări pe acest blog

joi, 1 septembrie 2011

The Smurfs / Strumfii DVD-ul 1 [DVDRip]

 The Smurfs | Strumfii | DVDRip | 1 |
 Strumful Glumet | audio romana |

 Glumetul pacalit

Datorita poznelor Strumfului Glumet, nici un Strumf nu il mai crede cand acesta ii averizeaza pe prietenii lui Strumfii ca pisica Azrael este gata sa se napusteasca asupra lor.Deoarece se simte vinovat si responsabil. Strumful Glumet va merge la castelul lui Gargamel sa isi salveze prietenii.

Osul veseliei

Gelos pe atentia care o primeste Strumful infumurat, atunci cand acesta isi fractureaza un deget, Strumful Glumet se preface bolnav in speranta ca va primi aceeasi ingrijire. Din nefericire, siretlicul se intoarce impotriva Strumfului Glumet si in loc sa primeasca o ingrijire atenta este urmarit de ghinion.

Pelerina Strumfului Glumet

Ce gaseste Strumful glumet in cutia surpriza? Este pelerina lui Wizlow, magicianul gnom. Ce fel de pelerina este aceasta? Strumful Glumet descopera ca este o pelerina ce il face invizibil
. Oricine poarta pelerina are prilejul sa joace feste celorlalti. Si totusi daca Wizlow a renuntat la pelerina, trebuie sa existe un motiv.


Cartea cu glume a Strumfului Glumet

Cutiile cu surprize ale Strumfului Glumet nu mai au nici un haz pentru ceilalti Strumfi. Incerca sa foloseasca alte glume din ''Marea carte a rasetelor'' , dar acestea se dovedesc si mai putin amuzante Strumfilor din sat. Iata-l si pe Gargamel cu cateva glume care ii apartin...








http://www.filesonic.com/file/1821147114/SMURFS1.rar

sau

http://www.wupload.com/file/132073132/SMURFS1.rar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu