Faceți căutări pe acest blog

joi, 6 octombrie 2011

The Smurfs / Strumfii DVD-ul 6 [DVDRip]


The Smurfs / Strumfii / vol. 6 / 2011 /
Strumful cu ochelari / audio romana / 4 episoade /


Episoadele:

Prietenul tuturor animalelor

Strumful cu ochelari isi pune palaria de safari si hoinareste prin padure sa ajute animalele. De cele mai multe ori. Strumful cu ochelari da sfaturi animalelor dar evita sa salveze viata unei pisici salbatice care este urmarita de Gargamel. Nat ii insufka curaj Strumfului cu ochelari si acesta reuseste sa salveze pisica din capcana lui Gargamel.

Petrecerea Strumfului cu ochelari

Strumful cu ochelari invita toti Strumfii la petrecerea lui, dar ii da afara unul cate unul atunci cand nu se distreaza asa cum ii invata el.Toti cei eliminati organizeaza o mica petrecere si sunt destul de amabili sa-l lase si pe Strumful cu ochelari sa li se alature.

Esenta Strumfului cu ochelari

Strumfii sunt ingrijorati pentru Strumful cu ochelari care a fost victima unui sistem numit ''Extragere de esenta'' pe care Scrupule, invatacelul lui Gergamel, o foloseste asupra lui ....Dar esenta Strumful cu ochelari!

Am fost Strumfulup

A trebuit sa i se intample Strumfului cu ochelari .Modelul de perfectiune al etichetei Strumfesti, simbolul de corectitudine, intruchiparea tuturor acestra, este - sa recunoastem - plictisitor si pretentios. Strumful cu ochelari isi doreste sa devina altceva ... sa spunem diferit. Strumful cu ochelari este in mare pericol ....




http://www.filesonic.com/file/2354443561/tsv6.rar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu