Faceți căutări pe acest blog

luni, 19 decembrie 2011

Craciun special cu Strumfii | DVDRip | Audio Romana


Un Craciun Strumfesc

Strumfii trebuie sa faca apel la cea mai mica particica de bunatate si dragoste pe care o detin pentru a putea invinge un rau mai mare decat maleficul Gargamel. Atat Strumfii cat si Gargamel sunt capturati si inconjurati de un zid de foc de catre un strain malefic. Singura cale de scapare este puterea bunatatii si a dragostei pe care toti Strumfii, inclusiv Gargamel, le vor invoca prin cantec. Strainul cel rau va fi invins, satul va fi refacut ca prin miracol din dezastru, iar Strumfii fericiti vor dansa si canta in jurul bradului impodobit cu 100 de cadouri micute.

Nuielusa fermecata

Daca este un lucru care nemultumeste pe vrajitoarea Chlohydris acela este voiosia de Craciun. Chlohydris pune la cale rapirea sacului lui Mosolae, sac care contine toate jucariile si bunatatile pe care copiii le primesc de Craciun. Chlohydris nu stie ca in sac se afla  Morocanos incruntat.

Anotimpul Strumfilor

Acesta este primul Craciun al Strumfului Salbatic, iar acesta este impresionat de decoratiile din satul strumfilor. Papa Strumf si Sassette o sa-l invete adevaratul inteles al Craciunului cand cei trei ajuta un cuplu de batrani sa traiasca cel mai frumos Craciun care l-au vazut vreodata.








http://www.filesonic.com/file/4293748575/Craciun.special.cu.Strumfii.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/4293835135/Craciun.special.cu.Strumfii.part2.rar

sau

http://ul.to/32082vr7
http://ul.to/rudr1hhz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu