Faceți căutări pe acest blog

marți, 23 noiembrie 2010

Cum sa iti dresezi dragonul [2010][DVDRip]


How to Train Your Dragon - Cum sa iti dresezi dragonul [2010]

Titlu ................................: How to Train Your Dragon
Gen .................................: Animatie | Aventuri | Fantastic
An ...................................: 2010
Limba .............................:
Video Format..................: XviD
Sursa ..............................: DVD
Durata ............................: 01:28:56
Rezolutia .......................: 640x480
Frame Rate.....................: 25.000 fps
Video Bitrate..................: 1000 kbps
Audio Format..................: MP3 2.0
Audio Bitrate...................: 128 kbps
Sample Rate...................: 48 KHz
File Size..........................: 725 MB

Studiourile care v-au incantat cu “Shrek,” “Madagascar” si “Kung Fu Panda” va invita acum sa porniti intr-o aventura vesela in lumea mitica populata de vikingii cei puternici si de dragoni neimblanziti.
Hiccup (Sughit), fiul conducatorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toti locuitorii insulei, locuitori aflati intr-un permanent razboi cu dragonii inaripati. Cu un aspect fizic nu tocmai vanjos si cu alte preocupari decat tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughit este tinta tuturor ironiilor si o permanenta dezamagire pentru neinfricatul sau tata. Ajuns la varsta la care trebuie sa-si dovedeasca barbatia, Sughit trebuie sa omoare primul sau dragon si sa arate astfel ca merita sa fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar Sughit ajunge sa se imprieteneasca cu cel mai temut dintre dragoni caruia ii da si un nume, Toothless (Stirbul). Prietenia neasteptata dintre cei doi si aventurile pe care le traiesc impreuna vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk...
Filmul incepe cum vikingii sunt atacati de niste dragoni, care veneau sa le fure toate animalele si chiar pe ei. In timpul bataliei, Sughit reuseste sa doboare cu un fel de lasou cel mai de temut dragon numit The Night Fury (furia nopti). Mergand la plimbare prin padure decopera dragonul la pamant, legat cu ajutorul armei lui. Vrea sa-l omoare, dar nu are curaj si atunci ii da drumul. In continuare incepe sa-l studieze si observa ca acesta nu mai poate zbura datorita lipsei unei parti din coada. Acesta reuseste sa-i faca la fieraria din sat ceva asemanator cu o coada care cu greu i-o ataseaza dragonului, care reuseste sa zboare impreuna cu Sughit. In tot acest timp i se ofera in sat sa se antreneze alaturi de ceilalti tineri pentru a omori dragoni. La antrenamente acesta reuseste sa-i stapaneasca foarte usor pe dragoni, spre surprinderea celorlalti.




http://www.filesonic.com/file/34774547/Cum.sa.iti.dresezi.dragonul.avi.001
http://www.filesonic.com/file/34787511/Cum.sa.iti.dresezi.dragonul.avi.002

sau

http://www.fileserve.com/file/RJv4dc6

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu