Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 noiembrie 2010

PitiClic - Povesti, Povestiri, Amintiri ... Ion Creanga


Chiar daca pentru noi, cei mari, povestile lui Ion Creanga nu mai au nici un fel de secret, cu siguranta pentru cei mici ele vor constitui o minunata incursiune în aventurile, întâmplarile, situatiile, evenimentele cu care se confrunta personajele povestilor, în care copiii se pot regasi. Tâlcurile povestilor se împletesc în acest CD cu bogatul continut educational al fiecarui joculet în parte pentru a-i ajuta pe micutii nostri sa-si dezvolte vocabularul, imaginatia si inteligenta. Povestile reprezinta o punte catre vis si imaginar, catre aventura si fantezie, dar si o modalitate de a aduce în realitatea ce ne înconjoara putin din curajul si minunatia acestor plasmuiri.

Povestile învatate:
Capra cu trei iezi;
Punguta cu doi bani;
Ursul pacalit de vulpe;
Fata babei si fata mosneagului.

CD-ul este o buna ocazie de a-i învata pe cei mici, prin intermediul povestilor sa discearna între bine si rau, între minciuna si adevar, între lasitate si curaj, sa învete care este rolul diverselor obiecte, care sunt calitatile pozitive si care sunt defectele cele mai comune ale oamenilor.
În afara de imaginatie, povestile stimuleaza intelectul copiilor care se straduiesc sa retina cât mai multe detalii ale povestii, sa memoreze cuvintele folosite în cadrul povestilor sau povestirilor pentru a fi capabil sa le reproduca.
Cu ajutorul personajelor din povesti cei mici mai învata:
Sa rezolve exercitii de matematica,
Sa îngrijeasca animalele,
Sa îsi dezvolte simtul artistic,
Sa îsi dezvolte imaginatia,
Sa ordoneze diverse obiecte.
Ce primesc drept premiu daca rezolva corect diversele situatii?
O povestioara din minunata copilarie a lui Creanga!
Copilaria copilului tau poate fi mai frumoasa daca este însotita de povestile lui Ion Creanga!

Pentru instalarea pe PC folositi programe cum ar fi daemon tools, alchool 120 %, etc, sau ''ardeti'' imaginea pe un cd folosind nero sau alte programe de inscriptionat cd-uri.



http://www.filesonic.com/file/32655761/piticlic.rar

sau

http://www.fileserve.com/file/deCjJQ2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu